Opis
Specyfikacja
Opinie
Narum Vege Yoghurt
Narum Vege Yoghurt to zakwaska służąca do przygotowania jogurtu z mleka roślinnego sojowego lub owsianego przy użyciu specjalnego szczepu Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine w warunkach domowych. Jedno opakowanie zawiera 1 jednostkę suchego fermentu do przygotowania jogurtu z 1 litra mleka roślinnego jednocześnie. W jednej saszetce produktu Narum znajduje się nie mniej niż 10 x 10⁸ CFU żywych bakterii Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine. Dzięki temu, iż do przygotowania jogurtu wykorzystywane jest mleko roślinne, produkt może być spożywany przez osoby cierpiące na nietolerancję laktozy.
Właściwości zakwaski do jogurtu
- Zawiera żywe kultury bakterii jogurtowych wspomagające proces trawienia
- Doskonałe źródło naturalnie obecnych w mleku: białka, wapnia i witamin
- Pobudza aktywność komórek odpornościowych
- Zawiera tylko jeden szczep
- Bez laktozy
- Bez GMO
Podatek VAT | VAT23 |
---|---|
Barcode | 4850016650685 |
Producent | Narine |
Przeznaczenie | Dla kobiet, Dla mężczyzn |
Podstawowy składnik | Probiotyki |
Cechy dodatkowe | Bez GMO, Bez laktozy, Czysty (bez dodatków), Wegański, Wegetariański |
Postać | Saszetki |
Liczba sztuk | 5 |
Ostrzeżenie | Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem. Przechowywać w sposób niewidoczny i niedostępny dla małych dzieci. Preparat jest przeznaczony dla osób dorosłych. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu doby. Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Nie należy stosować suplementu diety po upływie daty minimalnej trwałości. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zaleca się zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. |
Napisz własną recenzję